Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سومین سرطان شایع در کشور ما سرطان روده بزرگ (سرطان کولورکتال) است.
به گزارش خبرگزاری آریا از باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه و رژیم درمانی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با عنوان این مطلب گفت: بیمارانی که رژیم غذایی کم‌فیبر دارند بیشتر در معرض خطر هستند.
وی افزود: بیشترین فیبر در میوه‌ها و صیفی‌جات تازه وجود دارد و افراد باید بدانند آبمیوه حتی نوع طبیعی آن فیبر کافی ندارد و به هیچ‌وجه جایگزین میوه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دیگر خوراکی‌های حاوی فیبر بالا نان و غلات البته از نوع کامل است.
دکتر وفا با تاکید بر اینکه تغذیه بد می‌تواند روند سرطان را تسهیل کند، گفت: وقتی سهم دریافتی از فیبر‌ها متعادل و کافی باشد احتمال بروز سرطان روده بزرگ به حداقل خواهد رسید.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: اگر بیماری دچار پولیپوز روده آن هم از نوع خونریزی‌دهنده باشد، قبل از عمل جراحی باید رژیم غذایی خود را کم‌فیبر کند، چون مصرف فیبر حرکات دودی روده را زیاد می‌کند و احتمال خونریزی مکرر از پولیپ افزایش می‌یابد، ولی بعد از جراحی و بهبود می‌تواند رژیم غذایی پرفیبر را از سرگیرد.
وی تاکید کرد با توجه به اینکه فرزند این بیماران استعداد ابتلا به پولیپ را دارند باید حتما برنامه غذایی‌شان به گونه‌ای باشد که از یک رژیم پرفیبر پیروی کند.
دکتر وفا اصلاح برخی عادت‌ها و رعایت یکسری نکات تغذیه‌ای را در افراد دچار پولیپ یا مستعد این بیماری ضروری دانست و گفت: این افراد باید از استعمال سیگار و نوشیدن الکل اجتناب کنند و مصرف قند و شکر و چربی‌های اشباع را به حداقل برسانند. در ضمن این بیمارانی باید بیشتر آب مصرف کنند و از نوشیدن چای و نسکافه که اسمولاریته بالاتری دارند، پرهیز کنند. فعالیت فیزیکی و ورزش هم نباید فراموش شود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در نهایت درخصوص چگونگی مصرف گوشت در افراد مبتلا یا مستعد ابتلا به پولیپ روده گفت: افراد دچار پولیپ یا مستعد پولیپ بهتر است کمتر از گوشت قرمز استفاده کنند و گوشت میگو، ماهی و ماکیان را در برنامه غذایی خود بگنجانند، ولی بیماران خانم مبتلا به پولیپ نمی‌توانند مصرف گوشت قرمز را محدود کنند، چون بیشترین منبع غذایی آهن در گوشت قرمز وجود دارد و خانم‌ها به‌دلیل شرایط فیزیولوژیکی‌ای که دارند، نیاز زیادی به آهن دارند، ولی گوشت قرمزی که مصرف می‌کنند باید کم‌چرب باشد و به تناوب مصرف شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۲۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار

مصرف سیگار موجب بروز سرطان‌های ریه، معده، روده، کبد، لوزالمعده، حنجره، مثانه و…، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری‌های ریوی، دیابت و کبد چرب می‌شود.

سیگار همچنین خطر ابتلا به سل، بیماری‌های چشمی و مشکلات سیستم ایمنی از جمله آرتریت روماتوئید را افزایش می‌دهد.

به طور متوسط مصرف کنندگان سیگار ۱۴ سال زندگی خود را کوتاه‌تر می‌کنند.

سالانه بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر سیگار جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از یک میلیون نفر از افراد غیرسیگاری بر اثر قرار گرفتن در معرض دود جان خود را از دست می‌دهند.

دود تنباکو و سیگار حاوی بیش از ۷۰۰۰ هزار ماده شیمیایی است که سمّیت بیش از ۴۰۰ نوع آن و سرطان‌زایی بیش از ۷۰ نوع این مواد شیمیایی به اثبات رسیده است.

این محصولات حاوی مقادیر زیادی نیکوتین هستند.

مواد معطر این دستگاه‌ها سرطان زا و به شدت خطرناک است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • این غذا‌ها انرژی‌تان را بیشتر می‌کند
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • این دو ماده غذایی انگل روده را نابود می‌کنند
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده